Společně za Ukrajinu!

24. 02. 2024
V sobotu 24.2. od 16h proběhne v rámci akce Společně za Ukrajinu shromáždění na Staroměstském náměstí.
Akce bude přístupná pro lidi se sluchovým postižením;  pro neslyšící bude zajištění tlumočení do českého znakového jazyka a dále bude zajištěn simultánní přepis do mluvené češtiny.

 
Tlumočení bude probíhat z podia, doporučujeme přijít včas a najít místa poblíž podia a nebude promítáno na obrazovku. Z technických důvodů není možné, na plátně byl ani simultánní přepis, ten bude zobrazován v online prostředí, na které se dostanete načtením QR kódu (v komenáři), nebo na zde: https://text-on-tap.live/index.html#e=spolu.

Pokud tedy budete sledovat simultánní přepis na místě, mějte prosím připraveno vlastní mobilní zařízení s připojením k internetu. Akce bude natáčena a streamována (živě vysílána), a to včetně tlumočení, pro sledování přepisu je nutní otevřít odkaz v jiném okně. Záznam z akce bude dodatečně otitulkován.

Tlumočit bude Monika Boháčková a Farah Curry, simultánní přepis zajistila Česká unie neslyšících Praha - Centrum zprostředkování simultánního přepisu.

Přístupná opatření pro lidi se sluchovým postižením koordinuje Deaf Friendly. Pokud máte nějaké otázky, připomínky, či zpětnou vazbu, který se týká zajištění přístupných opatření, neváhejte se na nás obrátit!
Více o akci v programu: https://www.denzaukrajinu.cz/ nebo na Facebooku: https://fb.me/e/1IbHA96F2


Text v ČZJ:
 Pozvanka-v-CZJ.png

top